
Χάνει πιθανότατα τα υπόλοιπα πλέι οφ ο Σαλπιγγίδης
Τελικά το κάταγμα που υπέστη στη μύτη ο Δήμητρης Σαλπιγγίδης, δεν είναι κάτι τόσο απλό, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αποχή 15-20 ημερών ώσπου να αποκατασταθεί πλήρως το κόκκαλο στη μύτη του. Έτσι η παρουσία του πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια των πλέι οφ.
89
Η άτσαλη αγκωνιά του Ενσαλίβα στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο 27χρονος επιθετικός των πρασίνων να υποστεί κάταγμα στη μύτη, ίσως στερήσει από τον Παναθηναϊκό την παρουσία του πρώτου του σκόρερ από τη συνέχεια των πλέι οφ.
Ο Σαλπιγγίδης πήγε την Τετάρτη (30/4) το βράδυ στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς, και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αποχή 15-20 ημερών ώσπου να αποκατασταθεί πλήρως το κόκκαλο στη μύτη του. Βέβαια, υπάρχει και η λύση της προστατευτικής μάσκας, όμως υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος της υποτροπής σε αυτή την περίπτωση.
Οπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Σαλπιγγίδης δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια των πλέι οφ, αν και θα γίνει προσπάθεια να προλάβει τουλάχιστον τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ στις 14/5.
Στην προπόνηση της Πέμπτης (1/5), όσοι έπαιξαν εναντίον της ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, ασκήσεις στις πάσες και στην κυκλοφορία της μπάλας και στην συνέχεια δούλεψαν στα τελειώματα και στην ανάπτυξη. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα υπό περιορισμούς και αποθεραπεία.
Δεν προπονήθηκε φυσικά ο Σαλπιγγίδης, ενώ ο Λεοντίου ήταν απών από την προπόνηση μετά από σχετική άδεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πέθανε η Γαλλίδα ηθοποιός Ναταλί Μπαγιέ σε ηλικία 77 χρόνων
- Κεφαλονιά: Στον Κορυδαλλό οδηγούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης – Το κρίσιμο μισάωρο
- Από τα social media στην ηρεμία: Οι κρυμμένοι αγροτικοί προορισμοί που επιλέγει η Gen Z στην Ευρώπη
- Τουρκία: «Ζω γιατί η σφαίρα χτύπησε φίλη μου που ήταν μπροστά» – Νωπός ο εφιάλτης από την επίθεση σε σχολείο
- Μάρω Κοντού: Ποια σταρ του σινεμά έθεσε βέτο στη Φίνος Φιλμ
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»

