
Κρούση του ΠΑΟΚ στον Γιώργο Αλεξόπουλο
Στην απόκτηση του Γιώργου Αλεξόπουλου στοχεύει ο ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες ήρθε σε επαφή με τον αμυντικό της ΑΕΚ για να διερευνήσει τις προθέσεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο 31χρονος παίκτης περιμένει τις συζητήσεις με την Ενωση
88
Τα πρώτα σενάρια μεταγραφικής ενίσχυσης του ΠΑΟΚ έχουν ήδη κυκλοφορήσει, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του «δικεφάλου» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Αλεξόπουλο.
Τον 31χρονο αμυντικό της ΑΕΚ, ο οποίος φέτος έχασε το μεγαλύτερο μέρος του φετινού πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού, βολιδοσκόπησε ο ΠΑΟΚ εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Ο έμπειρος αμυντικός, που στο παρελθόν φόρεσε και τις φανέλες του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή και του Αιγάλεω, δεν απάντησε στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ καθώς μετά την αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού του, θέλει να συζητήσει πρώτα με τους ανθρώπους της Ενωσης και το νέο προπονητή της πριν πάρει τις τελικές αποφάσεις του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Sold out το παιχνίδι με την Αρμάνι (pic)
- Πέδρο Πασκάλ εναντίον Pedro Piscal, Mελ Γκίμπσον εναντίον Miel Gibson – Είναι τα λογοπαίγνια μηνύσιμα;
- LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ
- LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ
- Ο Μέσι αγοράζει την Κορνεγιά και ανοίγει νέο κεφάλαιο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Γιατί το Πεκίνο δεν μπορεί να πιέσει την Τεχεράνη





