89

Τη στιγμή που το ονομα του Οράσιο Καρντόσο επανέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, από την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» δηλώνουν άγνοια για το θέμα.

Βέβαια, αυτό μπορεί να μη σημαίνει και κάτι, καθώς ο Αργεντινός άσος του Αστέρα Τρίπολης, είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο ίδιος ο Καρντόσο θέλει σαν… τρελός να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και την μεταγραφεί αυτή προσπαθεί να… προωθήσει ο μάνατζερ του παίκτη.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, με δεδομένους τους αρκετούς τραυματισμούς που είχαν κατά της διάρκεια της σεζόν οι Λεντέσμα και Στολτίδης. Έτσι, δεν αποκλείεται να σκεφτούν πιο σοβαρά την περίπτωση Καρντόσο, πριν ο παίκτης καταλήξει σε άλλη ομάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr