
Με Σαριέγκι και Γκούμα ο Παναθηναϊκός στο «Κλ. Βικελίδης»
Ο Ζοσέ Πεσέιρο δεν περίμενε την απόφαση του CAS για το αν θα γίνουν ή όχι τα πλέι οφ και τη Μ. Δευτέρα προπόνησε κανονικά τους «πράσινους» εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Αρη. Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως θα έχει στη διάθεση του τους Σαριέγκι, Γκούμα.
89
Ο Ζοσέ Πεσέιροδεν περίμενε την απόφαση του CAS για το αν θα γίνουν ή όχιτα πλέι οφ και τη Μ. Δευτέρα προπόνησε κανονικά τους «πράσινους»εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Αρη τη Μ. Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως θα έχει στη διάθεση τουτους Σαριέγκι (εξέτισε την ποινή του) και Γκούμα (αποθεραπεύτηκε), οι οποίοι δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν και στο βασικό σχήμα.
Στην προπόνηση όσοι από τους ποδοσφαιριστές έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Καλαμαριά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα, ασκήσεις στις πάσες και στην κυκλοφορία και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα και αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκε ο Φύσσας, ενώ στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Σωτήρης Λεοντίου μετά από σχετική άδεια.
Εκτός αποστολής για το ματς με τον Αρη είναι οι Καρνέζης, Λεοντίου, Ν Ντόι, Φύσσας, Σέριτς, Δάρλας και Δημούτσος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Έρευνα: Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στην κίνηση και την ψυχική υγεία;
- Ελλιπής ο εμβολιασμός ενηλίκων – Αγνοούν τους κινδύνους και την ανάγκη εμβολιασμού οι Έλληνες
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Γιατί μια μούμια να κρύβει μέσα της απόσπασμα της «Ιλιάδας»;
- Αυτή είναι η μια λέξη που μας καταπιέζει
- Χανταϊός: Εμβόλιο μέσα σε 100 ημέρες!




