
Βήμα παραμονής για ΠΑΟΚ με 3-2 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Σε ένα ματς-θρίλερ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 (39-41, 25-21, 21-25, 26-24, 12-15) σετ του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τους γηπεδούχους, με την απόφαση για τον αγώνα με την ΑΕΚ να εκκρεμεί.
89
Σε ένα ματς-θρίλερ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 (39-41, 25-21, 21-25, 26-24, 12-15) σετ του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τους γηπεδούχους, με την απόφαση για τον αγώνα με την ΑΕΚ να εκκρεμεί.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή. Χαρακτηριστικό ήταν ότι το πρώτο σετ κρίθηκε στους 41 πόντους υπέρ του «Δικέφαλου του Βορρά»!
Μετά από συνεχόμενες παρατάσεις και ενώ καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τη νίκη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ φάνηκαν ψυχραιμότεροι και κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Εθνικός έφερε το παιχνίδι στα ίσα κατακτώντας το επόμενο σετ, ωστόσο βρέθηκε ξανά με την πλάτη στον τοίχο, όταν ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο τρίτο σετ με 25-21 και έκανε το 2-1.
Οι παίκτες του Εθνικού δεν το έβαλαν κάτω, κατάφεραν – μετά από παράταση- να κάνουν το 2-2 και να στείλουν το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να κερδίσουν δύσκολα με 15-12 και να αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητές τους για παραμονή στην Α1.
Η βαθμολογία
ΠΑΟΚ 24 αγ.22β.
ΑΕΚ 23 19
Εθνικός Αλ. 23 17
* Δεν υπολογίζεται ο αγώνας ΑΕΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Συνελήφθη στο Νέο Κόσμο ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Οικονομολόγοι ζητούν την επιβολή φόρου στα απροσδόκητα κέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Χρηματοδότηση 7.955.000€ για την ανέγερση Καλλιτεχνικού Σχολείου στην Έδεσσα
- Αυτοκίνητο έκανε βουτιά στο λιμάνι του Πειραιά – Στο νοσοκομείο ο οδηγός
- Πέρκα: Απαξίωση του Συντάγματος, θεσμική εκτροπή και ευτελισμός
- Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Εφές
