
Διαιτησία και αγωνιστικό πρόγραμμα τα «φλέγοντα» θέματα στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα
Το φλέγον ζήτημα της διαιτησίας αναμένεται να μονοπωλήσει τη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (16:00). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης δεν προτίθεται να παραστεί. Θα συζητηθεί επίσης το θέμα του αγωνιστικού προγράμματος.
66
Το φλέγον ζήτημα της διαιτησίας αναμένεται να μονοπωλήσει τη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (16:00). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης δεν προτίθεται να παραστεί, υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τις δηλώσεις του περί «ψεύτικης βαθμολογίας».
Το κλίμα αναμένεται να είναι θερμό σε ό,τι αφορά στη διατησία καθώς έχουν επίσης προηγηθεί οι επιστολές του προέδρου της Σούπερ Λίγκα, Γιάννη Βαρδινογιάννη προς την ΚΕΔ αλλά και η τοποθέτηση του Ολυμπιακού για τις ελαστικές βαθμολογίες που βάζουν οι παρατηρητές διαιτησίας με αποτέλεσμα να μην παραπέμπονται οι «άρχοντες των αγώνων».
Θα συζητηθεί επίσης το θέμα του αγωνιστικού προγράμματος, που ανατράπηκε για ακόμα μια φορά την προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας του εθνικού πένθους για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.
Το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης
Αγωνιστικό Πρόγραμμα – Λήξη Πρωταθλήματος
Συμμετοχή στο Κύπελλο INTERTOTO
Ενημέρωση για εφαρμογή Συστήματος Αδειοδότησης (2008 -2009)
Ενημέρωση για τα Playoffs
Ανασκόπηση πεπραγμένων Α’ Γύρου από Γραφείο Ασφάλειας Αγώνων
Παρατηρητές Διαιτησίας, Ευθύνες Super League, Ενέργειες Προέδρου
Διάφορα
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: 2 στους 3 Αμερικανούς λένε ότι ο Τραμπ δεν έχει εξηγήσει στον λαό γιατί γίνεται ο πόλεμος
- Ιράν: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε πρόσωπα και εταιρείες που «διευκόλυναν» τις εξαγωγές πετρελαίου στην Κίνα
- Η ΕΕ προσκαλεί τους Ταλιμπάν στις Βρυξέλλες για συνομιλίες σχετικά με τη μετανάστευση
- Κάτω Πατήσια: Πυρκαγιά σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας
- Ιράν: Μονόδρομος για τις ΗΠΑ η αποδοχή του σχεδίου 14 σημείων της Τεχεράνης, τονίζει ο Γαλιμπάφ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κόφτες και κίνητρα

