89

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Νυρεμβέργης στη bundesliga πανηγύρισε ο Αγγελος Χαριστέας. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε στην επιβλητική νίκη της ομάδας του 5-1 επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (20/10) και δήλωσε πανευτυχής για την επιτυχία του, η οποία ήρθε λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής μας στην Τουρκία και την πρόκριση στα τελικά του Εuro 2008 (1-0, 17/10).

«Είναι φυσικό να χαίρομαι πολύ για το γκολ που πέτυχα, αλλά περισσότερο είμαι ευχαριστημένος για την κατάκτηση των τριών βαθμών, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά σημαντικοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος» υποστήριξε ο 27χρονος φορ, ο οποίος περιμένει ακόμα καλύτερη συνέχεια.

«Είχα και παλαιότερα καλές ευκαιρίες, απέναντι στο Aνόβερο και τη Λεβερκούζεν, αλλά δεν τα κατάφερα. Ημουν άτυχος. Αυτή τη φορά επέστρεψα στη Γερμανία με καλή ψυχολογία από τις νίκες της Εθνικής και όλα πήγαν καλά. Ελπίζω να πετύχω πολλά γκολ για τη Νυρεμβέργη στη συνέχεια. Πρέπει να ξεκινήσουμε τώρα ένα σερί νικών» κατέληξε ο Χαριστέας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr