
Κασναφέρης, Γερμανάκος, Ζωγράφος και Τσίκινης σε αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης
Σε τέσσερις αναμετρήσεις, για το Champions League και το Κύπελλο UEFA θα «σφυρίξουν» Έλληνες διαιτητές. Ο Γιώργος Κασναφέρης θα διατητεύσει στον αγώνα Γκλάσκοου Ρέιντζερς-Ζέτα ή Κάουνας, ο Μιχάλης Γερμανάκος στο Τίρανα - Ντομζάλε, ο Χριστόφορος Ζωγράφος και Ηρακλής Τσίκινης στο Βοϊβοντίνα - Χιμπέρνιαν.
66
Σε τέσσερις αναμετρήσεις, για το Champions League και το Κύπελλο UEFA θα «σφυρίξουν» Έλληνες διαιτητές.
Ο Γιώργος Κασναφέρης θα διατητεύσει στον αγώνα Γκλάσκοου Ρέιντζερς-Ζέτα ή Κάουνας (31 Ιουλίου ή 1 Αυγούστου), για την προκριματική φάση του Champions League, με βοηθούς τους Χρήστο Γενναίο, Παναγιώτη Μαυρόπουλο και 4ο διαιτητή τον Κωνσταντίνο Παπασταμάτη.
Την αναμέτρηση Τίρανα – Ντομζάλε (25.07.2007), επίσης για την προκριματική φάση του Champions League, θα διευθύνει ο Μιχάλης Γερμανάκος, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Δάλλα, Χρήστο Ακρίβο και 4ο διαιτητή τον Ρωμανό Κοντογιαννίδη.
Στη συνάντηση Χάιντουκ Σπλιτ – Μπουντούτσνοστ Ποντγκόριτσα (2 Αυγούστου), για το Κύπελλο UEFA, «άρχων» του αγώνα θα είναι ο Χριστόφορος Ζωγράφος, με βοηθούς τους Δημήτρη Παπαδόπουλο, Πέτρο Τρύφωνα και 4ο διαιτητή τον Θεόδωρο Γκαϊτατζή.
Τέλος, στον αγώνα του Κυπέλλου UEFA Βοϊβοντίνα – Χιμπέρνιαν (19 Ιουλίου) διαιτητής θα είναι ο Ηρακλής Τσίκινης, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Γαλανό, Νικόλαο Ιωσηφόγλου και 4ο διαιτητή τον Μιχάλη Κουκουλάκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα για το τέταρτο παιχνίδι με τη Βαλένθια
- Inflation in Greece Surges to 5.4% in April
- Ο Λευκός Οίκος λέει πως ο Μαρκ Χάμιλ είναι «άρρωστος» μετά από ΑΙ ανάρτησή του με τον Τραμπ σε τάφο
- Χειροπέδες σε 35χρονο που έδωσε όπλο στον 12χρονο γιο του και τον προέτρεπε να πυροβολήσει
- LIVE: Ζάλγκιρις Κάουνας – Φενέρμπαχτσε
- Γιατί ένας αποδυναμωμένος Στάρμερ αλλάζει τα δεδομένα στις Βρυξέλλες



