
Τους λόγους που είπε «ναι» στον Ιωνικό Λαμίας εξηγεί ο Πρέλεβιτς
Τα νερά του ελληνικού μπάσκετ τάραξε την περασμένη εβδομάδα ο Ιωνικός Λαμίας, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Μπάνε Πρέλεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Και αν σε πολλούς η κίνηση του «τίγρη» να αναλάβει μια ομάδα της Α2 φάνηκε ανεξήγητη, ο «τίγρης» φρόντισε να εξηγήσει: «Η οργάνωση του Ιωνικού δεν έχει καμία σχέση με την Α2».
89
Το θέμα των ημερών είναι φυσικά η μάχη Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για τον τίτλο και αυτή του Αρη με τον Πανιώνιο για μία θέση στην Ευρωλίγκα.
Το… θέμα Νο2 έρχεται από την Α2. Ο Ιωνικός Λαμίας τάραξε τα νερά με την πρόσληψη του Μπάνε Πρέλεβιτς στην τεχνική του ηγεσία. Ο «τίγρης» μιλώντας στην εκπομπή Κερκίδα του Σαββάτου στην ΕΤ1, εξήγησε γιατί είπε το «ναι» στην ομάδα της Φθιώτιδας.
«Αποτελεί πρόκληση για μένα ο Ιωνικός. Η οργάνωσή του δεν έχει σχέση με την Α2. Τιμή μου που με κάλεσαν. Με την οργάνωση που έχουν, οι φιλοδοξίες τους θα γίνουν πραγματικότητα. Δεν λένε μόνο, κάνουν. Ό,τι θα ζητήσω, μπορούν να το υλοποιήσουν. Τέτοια συμπεριφορά δεν τη συναντάς ούτε στην Α1 και είμαι σίγουρος ότι μια μέρα ο Ιωνικός θα ανέβει στα σαλόνια και θα μείνει εκεί» τόνισε ο Πρέλεβιτς.
Όσο για το αν πήρε ρίσκο με την απόφασή του να πει το «ναι» σε μια ομάδα της Α2; «Ποιο ρίσκο;» αναρωτήθηκε ο «τίγρης», εξηγώντας: «Αν θες να δεις πως κινείται αυτή η ομάδα, δεν έχεις παρά να πας στη Λαμία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τροχαίο Μεσαρά: Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 12χρονη
- Δημοσκόπηση: Οι κόκκινες κάρτες των πολιτών στην κυβέρνηση – Σε ελεύθερη πτώση η ΝΔ
- Πολιτική θύελλα με Τζον Τέρι στην Αγγλία
- Σκύλος: Πότε το φτέρνισμα υποκρύπτει σοβαρά νοσήματα;
- Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες του κόσμου για το 2026 – Στη δεύτερη θέση μια ελληνική
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν θέλει διάλογο για μείωση των ωρών απασχόλησης, γιατί εκπροσωπεί τις ελίτ και όχι τον κόσμο της εργασίας


