
Τέταρτη κόντρα Ολυμπιακού-Αρη με τον Παναθηναϊκό να περιμένει
Το... παζλ στη σειρά των τελικών των πλέι οφ της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ενδεχέται να συμπληρωθεί την Τετάρτη, με τη διεξαγωγή στο ΣΕΦ του τέταρτου αγώνα Ολυμπιακού-Αρη. Οι «κίτρινοι» προηγούνται με 2-1 νίκες στη σειρά των ημιτελικών και με θετικό αποτέλεσμα συμπληρώνουν τις απαιτούμενες τρεις νίκες και προκρίνονται στον τελικό, όπου περιμένει ο Παναθηναϊκός.
66
Το… παζλ στη σειρά των τελικών των πλέι οφ της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ενδεχέται να συμπληρωθεί την Τετάρτη, με τη διεξαγωγή στο ΣΕΦ του τέταρτου αγώνα Ολυμπιακού – Αρη. Οι «κίτρινοι» προηγούνται με 2-1 νίκες στη σειρά των ημιτελικών και με θετικό αποτέλεσμα συμπληρώνουν τις απαιτούμενες τρεις νίκες και προκρίνονται στον τελικό, όπου περιμένει ο Παναθηναϊκός.
Σε περίπτωση, πάντως, που ο Ολυμπιακός πετύχει την ισοφάριση (2-2) τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν και πάλι το Σάββατο στο «Αλεξάνδρειο», όπου και θα αντιμετωπίσουν τον Αρη στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της ημιτελικής σειράς.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, να δίνει το παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδα. Σε αυτήν ο Πίνι Γκέρσον δεν είχε στη διάθεση του τον Αλεξ Ακερ, καθώς ο Αμερικανός αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε ατοιμικό πρόγραμμα. Σε πρόγραμμα αποθεραπείας βρίσκεται και ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας, αλλά ο Λιθουανός «έβγαλε» κανονικά την προπόνηση. Θέμα απουσίας και των δύο από την αναμέτρηση δεν τίθεται.
Στον αντίποδα, και ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τον Αντρέα Ματσόν να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Στη συνάντηση με τους «ερυθρόλευκους» επιστρέφει και ο τιμωρημένος, Αλεξ Σκέιλς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα, στο Αλεξάνδρειο.
Διαιτητές θα είναι οι Κορομηλάς, Χριστοδούλου και Σχινάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τροχαίο Μεσαρά: Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 12χρονη
- Δημοσκόπηση: Οι κόκκινες κάρτες των πολιτών στην κυβέρνηση – Σε ελεύθερη πτώση η ΝΔ
- Πολιτική θύελλα με Τζον Τέρι στην Αγγλία
- Σκύλος: Πότε το φτέρνισμα υποκρύπτει σοβαρά νοσήματα;
- Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες του κόσμου για το 2026 – Στη δεύτερη θέση μια ελληνική
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν θέλει διάλογο για μείωση των ωρών απασχόλησης, γιατί εκπροσωπεί τις ελίτ και όχι τον κόσμο της εργασίας


