66

Τη δυσκολία του ντέρμπι της Κρήτης επεσήμανε ο Παναγιώτης Κορδονούρης. Ο αρχηγός του Εργοτέλη παραδέχθηκε ότι ο ΟΦΗ δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

«Είναι ένα παιχνίδι με τον ιστορικό ΟΦΗ, που το βλέπουμε σαν όλα τα άλλα. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης.

» Πάντως η μέχρι τώρα πορεία του αντιπάλου φανερώνει τις δυσκολίες και ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εύχομαι οι φίλαθλοι να απολαύσουν όμορφο θέαμα» είπε ο αρχηγός των «νεοφώτιστων» στον επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου.

Όπως πάντα, η ΠΑΕ Εργοτέλης θα επιδιώξει να δώσει χαρακτήρα γιορτής στην αναμέτρηση. Και στο πλαίσιο αυτό θα τιμηθούν ο Ευγένιος Γκέραρντ, ο Μανώλης Πατεμτζής, ο Μύρωνας Σηφάκης, ο Μανώλης Φραγκιαδάκης και ο Κώστας Χανιωτάκης.

Και οι πέντε έχουν συνδέσει το όνομα τους με την πετυχημένη πορεία και των δυο ομάδων και έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην άνοδο και την πρόοδο του ποδοσφαίρου της Κρήτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ