
Η Ιαπωνία ήταν ανώτερη, παραδέχθηκαν Ρεχάγκελ και διεθνείς
Την ανωτερότητα της Ιαπωνίας παραδέχθηκαν ο Ότο Ρεχάγκελ και οι διεθνείς μας μετά το ματς της Φρανκφούρτης. «Δεν έμεινα ευχαριστημένος από το δικό μας παιχνίδι» επεσήμανε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, που έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται τα προκριματικά του Μουντιάλ.
66
Την ανωτερότητα της Ιαπωνίας παραδέχθηκαν ο Ότο Ρεχάγκελ και οι διεθνείς μας μετά το ματς στο «Βαλντστάντιον» της Φρανκφούρτης.
«Η Ιαπωνία έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ενώ δεν έμεινα ευχαριστημένος από το δικό μας παιχνίδι» επεσήμανε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.
«Οι αντίπαλοί μας ήταν γρήγοροι και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, εμείς όχι. Για να κερδίσεις ένα ματς πρέπει να δημιουργείς φάσεις.
» Οι Ιάπωνες νίκησαν δίκαια. Μετά το Κύπελλο Συνομοσπονδιών οι παίκτες θα έχουν το χρόνο να ξεκουραστούν. Ελπίζω να τους έχω όλους για τα προκριματικά του Μουντιάλ, που είναι σημαντικότερη διοργάνωση» συμπλήρωσε ο Γερμανός προπονητής.
Ο Βασίλης Τσιάρτας μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε:
«Από ένα λάθος δεχτήκαμε το γκολ. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Οι Ιάπωνές ήθελαν τη νίκη όσο και εμείς.
» Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ελπίζω να τα καταφέρουμε».
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος είπε: ![]()
«Δεν παίξαμε καλά. Οι Ιάπωνες ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς. Δημιούργησαν ευκαιρίες, ενώ εμείς όχι και ήταν πιο φρέσκοι από εμάς.
» Οι απουσίες σίγουρα παίζουν ρόλο. Τώρα, για το ματς με το Μεξικό, ο στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και να ικανοποιηθούμε εμείς κι ο κόσμος».
Και ο Αγγελος Μπασινάς:
«Η Ιαπωνία ήταν καλύτερη. Πλέον, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό κόντρα στο Μεξικό.
» Σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά αυτό δε δικαιολογεί τα πάντα. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και θα το αποδείξουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 15 μέρες το Μετρό – Πότε διακόπτεται η κυκλοφορία
- Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Ευθεία υπονόμευση της διάκρισης των εξουσιών, στο τραπέζι και η πρόταση δυσπιστίας
- Ο Móglaí Bap των Kneecap μιλάει για την αυτοκτονία της μητέρας του
- Είναι προφανές ότι οι ΗΠΑ μπήκαν σε αυτόν τον πόλεμο χωρίς καμία στρατηγική είπε ο Μερτς
- Από καλοκαίρι σε καλοκαίρι νέα δεδομένα για τον Γκονζάλο Γκαρσία στη Ρεάλ
- Παγκράτι: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στην 23χρονη για μια θέση πάρκινγκ – Κρυβόταν για να περάσει το αυτόφωρο




