
Προφορική συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο μεταξύ ΠΑΟΚ-Σαλπιγγίδη
Σε προφορική συμφωνία για την τετραετή ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ έφτασε την Τρίτη ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Στην Πολωνία βρίσκεται ο Γιώργος Κωστίκος για να παρακολουθήσει εν δράσει παίκτη της Λέγκια Βαρσοβίας.
66
Κοντά σε συμφωνία για την τετραετή ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Οι δύο πλευρές ήλθαν την Τρίτη σε προφορική συμφωνία και σύμφωνα με πληροφορίες, οι απολαβές του 24χρονου επιθετικού θα αρνέρχονται στα 270.000 ευρώ ετησίως.
Οι μεταγραφικές αναζητήσεις του ΠΑΟΚ ανά την Ευρώπη συνεχίζονται. Στο πλαίσιο αυτών, ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Κωστίκος μετέβη στην Πολωνία, προκειμένου να παρακολουθήσει Κωστίκος για να παρακολουθήσει παίχτη από τη Λέγκια Βαρσοβίας, στον ημιτελικό κυπέλλου με την Λέχ Πόζναν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσέλσι – Λιντς 1-0: Στον τελικό του FA Cup οι «Μπλε», θα αντιμετωπίσουν τη Σίτι (vid)
- Ισπανία: Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη – Ιμάντας παιχνιδιού έσπασε και τραυματίστηκαν 4 άτομα
- «Άδειοι δίσκοι» – Νέες καταγγελίες για έλλειψη τροφίμων στο αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln
- Η Σίτι διάλεξε τον «διάδοχο» του Γκουαρντιόλα
- ΠΑΣΟΚ: Η ακτινογραφία της πρότασης Ανδρουλάκη για το νέο Πολιτικό Συμβούλιο
- Κίνηση ματ της Νότιας Αφρικής έναντι των ΗΠΑ: Στέλνει πολιτικό του… Απαρτχάιντ να καλοπιάσει τον Τραμπ





