
Τυχερή η Λίβερπουλ και μόνο που αγωνίζεται στο Champions League, λέει ο Βενγκέρ
Τυχερή και μόνο που αγωνίζεται στο Champions League χαρακτήρισε την Λίβερπουλ ο Αρσέν Βενγκέρ, μία μόλις ημέρα πριν την κυριακάτικη αναμέτρηση της Αρσεναλ με τους «κόκκινους». Πήρε μάλιστα θέση και για το εάν θα πρέπει να μετέχει και στην επόμενη διοργάνωση.
66
Τυχερή και μόνο που αγωνίζεται στο Champions League χαρακτήρισε την Λίβερπουλ ο Αρσέν Βενγκέρ, μία μόλις ημέρα πριν την κυριακάτικη αναμέτρηση της Αρσεναλ με τους «κόκκινους».
Ο τεχνικός των «κανονιών» πήρε μάλιστα θέση και για το εάν η ομάδα του Λιμανιού πρέπει να μετέχει και στην επόμενη διοργάνωση, εφόσον κατακτήσει το τρόπαιο.
«Κανονικά δεν θα έπρεπε να μετέχει στο Champions League» δεν δίστασε να δηλώσει ο Αλσατός τεχνικός, προσθέτοντας:
«Είναι τυχερή που μετέχει, εξαιτίας του πλεονεκτήματος που έχει η Αγγλία να στέλνει τέσσερις ομάδες στο Champions League. Οι περισσότερες χώρες έχουν μόνο τρεις».
Ο Βενγκέρ χειροκρότησε την απόφαση της Αγγλικής Ομοσπονδίας να δώσει τα τέσσερα εισιτήρια για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στις ισάριθμες πρώτες ομάδες της εφετινής τελικής κατάταξης:
«Νομίζω ότι οι κανόνες ήταν ξεκάθαροι εξ αρχής. δεν μπορείς να πετάξεις έξω την Έβερτον, εφόσον τερματίσει τέταρτη. Εάν η UEFA θα έχει την καλή διάθεση να δώσει μία επιπλέον θέση στην Αγγία, τότε θα χαρώ και εγώ.
» Δεν ξέρω όμως κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό, αφού τέσσερις θέσεις είναι ήδη αρκετές».
Εν κατακλείδι… έριξε την σπόντα του:
«Εάν είναι αρκετά καλός για να κατακτήσεις το Champions League, τότε μπορείς να έχεις μια θέση ανάμεσα στις τέσσερις πρώτες της χώρας σου»!
Και το συμπέρασμα του τεχνικού της Αρσεναλ είναι:
«Όσο περνά ο καιρός πείθομαι ότι δεν πρέπει να θέτεις ως βασικό στόχο την κατάκτηση του Champions League, αλλά το τρόπαιο της premier league.
» Το πρωτάθλημα δείχνει πραγματικά σε τί κατάσταση βρίσκεσαι…»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κίνηση – ματ του Μεντιλίμπαρ την κατάλληλη στιγμή…
- Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» με τις μπομπονιέρες: Απαντούν μέσω του in στην «απατεώνισσα» – «Ας σταματήσει να παίζει το θύμα!»
- Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στην «τσίτα»
- Το Τσερνόμπιλ αρνείται να πεθάνει σαράντα χρόνια μετά – Ένα σπαρακτικό λεύκωμα αντοχής
- Μπορώ να περάσω το φανάρι με… πορτοκαλί; Τι λέει ο νέος ΚΟΚ και ποιο είναι το πρόστιμο
- Μελάνια Vs Τζάκι: Η αντίδραση δύο πρώτων κυριών μπροστά στον κίνδυνο





