
Για ακόμα τέσσερα χρόνια ο Κωφίδης στον τεχνική ηγεσία του Ηρακλή
Για τέσσερα ακόμα χρόνια θα κάθεται στον πάγκο του Ηρακλή ο Σάββας Κωφίδης, καθώς υπέγραψε το Σάββατο το νέο τετραετές συμβόλαιό του, ως δείγμα αναγνώρισης της δουλειάς που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες στον «Γηραιό».
66
Για τέσσερα ακόμα χρόνια θα κάθεται στον πάγκο του Ηρακλή ο Σάββας Κωφίδης, καθώς υπέγραψε το Σάββατο το νέο τετραετές συμβόλαιό του, ως δείγμα αναγνώρισης της δουλειάς που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες στον «Γηραιό».
Ήταν επιθυμία του νέου προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Χούλη, που συναντήθηκε με τον νεαρό τεχνικό και συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους.
Ο Κωφίδης, μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης, ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Καλλιθέα, που την αποτελούν οι:
Αμπάρης Γιώργος Κελπέκης Χρήστος, Κατσαμπής Τάσος , Παπαζαχαρίας Γρηγόρης, Στεφανής Κώστας, Δρούγας Παναγιώτης, Σνάουτσνερ, Σεγκιρί, Πουρσανίδης Ηλίας, Λαγός Παναγιώτης, Καπετάνος Κώστας και Παντελής, Φορτούτζι, Διαμαντίδης Κώστας, Επαλλέ, Κεϊτά, Μπακιρτζίογλου, Παπαποστόλου Γιάννης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στην «τσίτα»
- Το Τσερνόμπιλ αρνείται να πεθάνει σαράντα χρόνια μετά – Ένα σπαρακτικό λεύκωμα αντοχής
- Μπορώ να περάσω το φανάρι με… πορτοκαλί; Τι λέει ο νέος ΚΟΚ και ποιο είναι το πρόστιμο
- Μελάνια Vs Τζάκι: Η αντίδραση δύο πρώτων κυριών μπροστά στον κίνδυνο
- Ανατολική Αττική: «Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ» – Σε απόγνωση οι πλημμυροπαθείς, περιμένουν τις αποζημιώσεις
- Κηφισιά – Παναιτωλικός 0-0: Αμφότεροι «βολεύτηκαν» με την ισοπαλία



