66

«Βαριά» τιμωρία επιβλήθηκε στον μέσο της Ρετζίνα, Κολούτσι και τον επιθετικό της Κάλιαρι, Λανγκέλα για τα επεισόδια που είχαν προκαλέσει στον αγώνα μεταξύ των ομάδων τους, που είχε λήξει ισόπαλος 1-1.

Ο δικαστής Μαουρίτσιο Λάουντι επέβαλε ποινή αποκλεισμού έξι αγωνιστικών στον Τζιουζέπε Κολούτσι επειδή έσπρωξε και εξύβρισε τον διαιτητή στον εκτός έδρας αγώνα με την Κάλιαρι (1-1).

Επίσης, ο Αντόνιο Λανγκέλα, τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για τις επανειλημμένες προσβολές κατά του διαιτητή, ο οποίος τον είχε αποβάλει.

Με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής και πρόστιμο 1.500 ευρώ τιμωρήθηκε και ο προπονητής της Ρετζίνα, Βάλτερ Ματσάρι, επειδή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της, Λίλο Φότι, η Ρετζίνα θα καταθέσει έφεση κατά των ποινών σε παίκτη και προπονητή.

Στο μεταξύ, διεκόπη το τοπικό ντέρμπι της Serie C2 ανάμεσα στη Μέλφι και την Ποτέντσα, όταν οι φίλαθλοι άρχισαν να συγκρούονται στις εξέδρες και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο δικαστής Τζιουζέπε Κουατρόκι αποφάσισε να χάσουν και οι δύο ομάδες στα χαρτιά τον αγώνα με σκορ 3-0, να τους επιβληθεί πρόστιμο 3.000 ευρώ και να δώσουν την επόμενη εντός έδρας αναμέτρησή τους χωρίς θεατές.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Μέλφι, η οποία προηγείτο με 1-0, ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει έφεση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΑΠΕ/Γερμανικό