
Χωρίς Μπασινά, Γκονσάλες ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα-Υπερκόπωση ο Γκούμας
Χωρίς τον Αγγελο Μπασινά και τον Έκι Γκονσάλες ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα για τον κυριακάτικο αγώνα με τη «νεοφώτιστη» ομάδα. Αντιθέτως, στο «νησί των Φαιάκων» μετέβησαν οι Γκούμας, παπαδόπουλος, με τη συμμετοχή τους να είναι αμφίβολη.
66
Χωρίς τον Αγγελο Μπασινά και τον Έκι Γκονσάλες ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα για τον κυριακάτικο αγώνα με τη «νεοφώτιστη» ομάδα.
Ο Έλληνας μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής στους προσαγωγούς, ο Αργεντινός είχε πόνους στον δικέφαλο και έτσι ο Ζντένεκ Σκάζνι απέκλεισε και τους δύο από την «πράσινη» αποστολή.
Αντιθέτως, συμπεριέλαβε τον Γιάννη Γκούμα, ο οποίος έχει υποστεί υπερκόπωση και μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η πίεσή του είναι χαμηλή.
Στο νησί των Φαιάκων μετέβη και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που δεν αναμένεται να είναι βασικός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- AI λύκος τρομοκράτησε τη Νότια Κορέα – Συνελήφθη ο δημιουργός του
- Ο Μουρίνιο, η Ρεάλ και το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα
- Άρης: Το ένδοξο παρελθόν (Γκάλης) συναντά το σπουδαίο παρόν (Αντετοκούνμπο) και μαζί θα ορίσουν το μέλλον
- Υποκλοπές: Ανησυχία ΔΣΑ για την καθυστέρηση στη δικαστική διερεύνηση – Προειδοποιεί για κίνδυνο παραγραφής αδικημάτων
- Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ: Πρόσκληση στην Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού
- Άγιος Δημήτριος: Τι αποκαλύπτει η 20χρονη για θύμα και δράστη – Ο ένας ζήλευε, ο άλλος «τον έβλεπε στον ύπνο του»

