
Πέρασε στις 32 η Ψάρρα και ελπίζει σε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευαγγελία Ψάρρα στις βολές κατάταξης, καθώς κατέλαβε την 8η θέση, και θα αντιμετωπίσει, για την φάση των 32, την Αυστραλή Τζο Αν Γκολμπρέιθ, νούμερο 57 στην κατάταξη.
26
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευαγγελία Ψάρρα στις βολές κατάταξης, καθώς κατέλαβε την 8η θέση, και θα αντιμετωπίσει, για την φάση των 32, την Αυστραλή Τζο Αν Γκολμπρέιθ, νούμερο 57 στην κατάταξη.
Οι Ελπίδα Ρομάντζη, και η Φωτεινή Βαβάτση, δεν απέδωσαν βάση των δυνατοτήτων τους, και κατέλαβαν την 35η και 37η θέση αντίστοιχα.
Στο μεταξύ, επίδειξη ισχύος πραγματοποίησε η Κορέα, στο ατομικό αλλά και στο ομαδικό αγώνισμα της τοξοβολίας, και συγκεκριμένα στον κατατακτήριο αγώνα που έγινε σήμερα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Δεκέλειας.
Η Σουνγκ Χουάν Παρκ, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατάταξη, με 682, ενώ την δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν αντίστοιχα οι συμπατριώτισες της, Σουνγκ Τζιν Λι, με 675, και η Μι τζιν Γιούν, με 673.
Στο ομαδικό η Κορέα κατέλαβε την πρώτη θέση με 2030, ενώ την δεύτερη κατέλαβε η Κίνα με 1977 και την τρίτη η Κινέζικη Ταϊπέι, με 1924.
Στο ομαδικό των γυναικών, η χώρα μας κατέλαβε την όγδοη θέση και θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ. Μετά το τέλος των αγώνων, η Ευαγγελία Ψάρρα, δήλωσε:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένη για την θέση που κατέλαβα, πιστεύω πως μπορώ να ρίξω ακόμα καλύτερα. Ελπίζω να είμαι σε ανάλογη κατάσταση με την σημερινή, και την Κυριακή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Δίκη για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: «Δύο τραύματα θα ήταν θανατηφόρα ακόμα κι αν δεν έπεφτε στο νερό»
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί στις 26 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
- Τρομερή ατάκα του Αρμπελόα: «Δεν με νοιάζει αν ο Εμπαπέ κάνει like στον Μουρίνιο ή στην Τζούλια Ρόμπερτς»
- ΗΠΑ: Σε «μαύρη λίστα» τουρκική εταιρεία – Κατηγορίες για έμμεση στήριξη στο πυραυλικό πρόγραμμα του Ιράν
- Άρης Betsson: Γκάλης και Αντετοκούνμπο θα παρακολουθήσουν μαζί το ματς με τον Πανιώνιο
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, αλλά με βαρύτατα ποινικά αδικήματα
