
«Έβγαλε» ένα επτάλεπτο ο Βλοντάκης στο φιλικό με την Ουγγαρία, 8-6 οι Μαγυάροι
Ένα ολόκληρο επτάλεπτο αγωνίσθηκε ο Αντώνης Βλοντάκης στο φιλικό της εθνικής μας ομάδας πόλο ενάντια στην Ουγγαρία στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν για δύο περιόδους και οι Μαγυάροι ανεδείχθησαν νικητές με 8-6.
66
Ένα ολόκληρο επτάλεπτο αγωνίσθηκε ο Αντώνης Βλοντάκης στο φιλικό της εθνικής μας ομάδας πόλο ενάντια στην Ουγγαρία στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
Ο διεθνής φουνταριστός δείχνει αποφασισμένος να… σφίξει τα δόντια και να μην χάσει τη μεγάλη ευκαιρία να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν για δύο περιόδους και οι Μαγυάροι ανεδείχθησαν νικητές με 8-6.
Ο Σάντρο Καμπάνια χρησιμοποίησε και τους δύο τερματοφύλακες. Στο πρώτο επτάλεπτο αγωνίστηκε ο Δεληγιάννης και στο δεύτερο ο Ρέππας.
Τα επτάλεπτα: 3-3, 3-5.
Αναλυτικά η διακύμανση του σκορ:
1-0 Καλακώνας, 2-0 Χρ. Αφρουδάκης, 2-1 Φόντορ , 2-2 Κις, 3-2 Λούδης, 3-3 Μάνταρας 3-4 Κις, 3-5 Στάιμετζ, 4-5 Θωμάκος , 4-6 Μάνταρας, 5-6 Θεοδωρόπουλος, 5-7 Κάσας, 5-8 Α. Στάιμεντζ, 6-8 Καλακώνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Δίκη για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: «Δύο τραύματα θα ήταν θανατηφόρα ακόμα κι αν δεν έπεφτε στο νερό»
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί στις 26 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
- Τρομερή ατάκα του Αρμπελόα: «Δεν με νοιάζει αν ο Εμπαπέ κάνει like στον Μουρίνιο ή στην Τζούλια Ρόμπερτς»
- ΗΠΑ: Σε «μαύρη λίστα» τουρκική εταιρεία – Κατηγορίες για έμμεση στήριξη στο πυραυλικό πρόγραμμα του Ιράν
- Άρης Betsson: Γκάλης και Αντετοκούνμπο θα παρακολουθήσουν μαζί το ματς με τον Πανιώνιο
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, αλλά με βαρύτατα ποινικά αδικήματα
