66

Τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό αποχαιρέτησε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος. Ο 23χρονος γκαρντ έλυσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» με ευνοϊκούς όρους και όταν ηρεμήσει θα αναζητήσει ομάδα.

Δε συμμετείχε στην ομαδική προπόνηση του Ολυμπιακού, αλλά έκανε ατομικό πρόγραμμα με βάρη.

Στη συνέχεια ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με την Τσιμπόνα, αλλά και για το υπόλοιπο της περιόδου και αποχαιρέτισε όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Μετά τη συμφωνία του εκπροσώπου του με τη διοίκηση της ΚΑΕ, ο διεθνής γκαρντ θα λάβει μέσα στις επόμενες ημέρες τα δεδουλευμένα, αφού ουσιαστικά η λύση της συνεργασίας επήλθε κατόπιν δικού του αιτήματος.

Ο Διαμαντόπουλος δε διεκδίκησε χρήματα από την επόμενη περίοδο – το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2005 – και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την έκβαση των διαπραγματεύσεων απεμπλοκής του από το σύλλογο του Πειραιά.

Επιθυμία του είναι να «ηρεμήσει› και μετά να αναζητήσει το σύλλογο που θα συνεχίσει την καριέρα του (δεν έχει δικαίωμα να συμφωνήσει με άλλο ελληνικό σύλλογο μέχρι το τέλος της περιόδου).

Την Τρίτη, η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει πλήρης για το Ζάγκρεμπ εν όψει της αναμέτρησης με την Τσιμπόνα στο πλαίσιο της 3ης ημέρας της Ευρωλίγκα (Τετάρτη 21:10).

Στόχος του Ολυμπιακού είναι μία εκτός έδρας νίκη που θα αναστήσει – τουλάχιστον προσωρινά – τις όποιες… ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση στο φάιναλ φορ-4 στο Τελ Αβίβ.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ