
Χωρίς οπαδούς στην Πολίχνη η ΑΕΚ, που απέκτησε δύο νέους χορηγούς
Η ΑΕΚ δεν θα έχει στο πλευρό της οπαδούς της στον αγώνα με τον Αρη, καθώς το γήπεδο της Πολίχνης είναι ακατάλληλο. Εκεί πάντως είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Βασίλης Λάκης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Η «Ένωση» απέκτησε δύο νέους χορηγούς.
26
Η ΑΕΚ δεν θα έχει στο πλευρό της οπαδούς της στον αγώνα με τον Αρη, καθώς το γήπεδο της Πολίχνης είναι ακατάλληλο. Εκεί πάντως είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Βασίλης Λάκης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε τους Αμπονσά, Γεωργάτο, Γεωργέα, Ζαγοράκη, Κασάπη, Κατσουράνη, Καψή, Κωνσταντινίδη, Λάκη, Λυμπερόπουλο Ν., Μαλαδένη, Μιχαηλίδη, Μόρα, Μπορμπόκη, Ναλιτζή, Οκκά, Ρούσεφ, Τσιάρτα και Χιώτη.
Εν τω μεταξύ η «Ένωση» ανακοίνωσε την Πέμπτη διπλή χορηγία. Συγκεκριμένα η συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο πενταετούς διάρκειας αλλά και με την εταιρεία «Force Βureautique» (Φορσ Μπιροτέκ) που ασχολείται με τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό γραφείων και παρέχει 24ωρο σέρβις σε τράπεζες και μεγάλους οργανισμούς της Γαλλίας.
Τέλος συνεδρίασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ ΠΑΕ. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:
* Η έγκριση του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας.
* Ενημέρωση για τις παλιές και νέες χορηγίες της ομάδας.
* Οι εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.
* Αναλυτικός οικονομικός απολογισμός της τελευταίας περιόδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Γιορτή σήμερα 21 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο





