
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ξάνθη ο Λάμπρος Χούτος
Ακόμα πιο σκοτεινό διαγράφεται το μέλλον του Λάμπρου Χούτου στον Ολυμπιακό. Μπορεί ο διεθνής φορ να απολογήθηκε και να ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό στο «Ανοέτα», ωστόσο ο Όλεγκ Προτάσοφ τον απέκλεισε από την αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη.
71
Ακόμα πιο σκοτεινό διαγράφεται το μέλλον του Λάμπρου Χούτου στον Ολυμπιακό. Μπορεί ο διεθνής φορ να απολογήθηκε και να ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό στο «Ανοέτα», ωστόσο ο Όλεγκ Προτάσοφ τον απέκλεισε από την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη.
Παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωταθλητής Ελλάδας στην επίθεση μετά και τον τραυματισμό του Αλέκου Τάτση, ο Ουκρανός τεχνικός προτίμησε να αφήσει τον Χούτο στην εξέδρα, περνώντας έτσι ένα σαφές μήνυμα στο νεαρό επιθετικό για τα συνεχή κρούσματα απειθαρχίας στα οποία έχει υποπέσει.
Το μέλλον του Χούτου στον Ολυμπιακό φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο, καθώς η διοίκηση φέρεται πλέον αποφασισμένη να του δώσει μεταγραφή σε άλλη ομάδα της Ελλάδας ή του εξωτερικού το Δεκέμβριο ή το ερχόμενο καλοκαίρι.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη συμπεριλήφθηκαν οι Κατεργιαννάκης, Μπούτσεκ, Ανατολάκης, Αντζας, Βενετίδης, Κουλουχέρης, Κωστούλας, Μαυρογενίδης, Πάντος, Γεωργιάδης, Γκώνιας, Καρεμπέ, Καστίγιο, Καφές, Νινιάδης, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Τζιοβάνι και Δεμιρτσόγλι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Γιορτή σήμερα 21 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο





