
Βαριά «καμπάνα» περιμένει τον Χούτο – Αποκλείστηκε από τον αγώνα με τον Πανηλειακό
Βαρύ πρόστιμο περιμένει τον Λάμπρο Χούτο, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί στη διοίκηση του Ολυμπιακού, για πειθαρχικό παράπτωμα, έπειτα από εισήγηση του Προτάσοφ. Ο διεθνής παίκτης ήδη αποκλείστηκε από τον αγώνα του Πανηλειακού, την Κυριακή.
37
Βαρύ πρόστιμο περιμένει τον Λάμπρο Χούτο, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί στη διοίκηση του Ολυμπιακού.
Ο 24χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού αρνήθηκε να πάρει οδηγίες από τον Όλεγκ Προτάσοφ πριν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στην θέση του Ζιοβάνι, στο ματς με τη Σοσιεδάδ, κάτι που εξόργισε τον Ουκρανό τεχνικό που τον παρέπεμψε σε απολογία στην διοίκηση του συλλόγου.
Ο Προτάσοφ συγκράτησε τα νεύρα του μέχρι την επιστροφή της ομάδας από την Ισπανία, όμως την Πέμπτη παρουσιάστηκε εξοργισμένος: «Θα πας στην διοίκηση να απολογηθείς και θα έχεις πρόστιμο, γιατί δεν ήρθες να σου δώσω οδηγίες. Αν σε ξαναφωνάξω να μπεις αλλαγή και δεν έρθεις, θα γίνει χαμός» είπε στον Χούτο.
Ο Προτάσοφ εισηγήθηκε την παραδειγματική τιμωρία του ποδοσφαιριστή στην διοίκηση του Ολυμπιακού και αυτό αναμένεται να γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής φορ θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει το βαρύ πρόστιμο, που αναμένεται να του επιβάλει η διοίκηση των πρωταθλητών.
Μάλιστα, η δυσαρέσκεια του Προτάσοφ φάνηκε και την Παρασκευή, καθώς ο Ουκρανός τον απέκλεισε από την αποστολή για το παιχνίδι της 4ης ημέρας κόντρα στον Πανηλειακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Γιορτή σήμερα 21 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο





