
Στον τελικό του ντουέτου συγχρονισμένης κολύμβησης οι Θαλασσινίδου – Φτούλη
Στον τελικό του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης προκρίθηκαν οι Χριστίνα Θαλασσινίδου και Ελευθερία Φτούλη. Το ελληνικό δίδυμο θα δώσει τη μάχη την Παρασκευή για μια καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη, από τη 10η στο ελεύθερο πρόγραμμα.
30
Στον τελικό του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης προκρίθηκαν οι Χριστίνα Θαλασσινίδου και Ελευθερία Φτούλη, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Βαρκελώνης. Το ελληνικό δίδυμο θα δώσει τη μάχη την ερχόμενη Παρασκευή.
Στο ελεύθερο πρόγραμμα οι αθλήτριές μας συγκέντρωσαν 91.333 βαθμούς και με 45.667 βαθμούς (το 50% των δύο προγραμμάτων) πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό.
Την πρώτη θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα κατέκτησαν οι Ρωσίδες Αναστασία Νταβίντοβα και Αναστασία Ερμάκοβα με 98.883 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν οι Γιαπωνέζες Μίγια Τατσιμπάνα και Μίχο Τακέντα με 97.66 βαθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η «μαγική» επικοινωνιακή στρατηγική Τραμπ – Ποιό δεξί χέρι του αντικομμουνιστή Μακάρθι του την έμαθε
- Ο πρόεδρος της Κολομβίας Πέτρο θα μηνύσει αυτόν του Εκουαδόρ Νομπόα για συκοφαντική δυσφήμιση
- Εκλογές Βουλγαρία: Πολύ κοντά στην αυτοδυναμία ο Ρούμεν Ράντεφ
- Δύο αμερικανοί «εκπαιδευτές» και δύο μεξικανοί νεκροί μετά από επιχείρηση εναντίον των καρτέλ
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα




