26

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπέρτι Φόγκτς φέρνει στη δημοσιότητα ο γερμανικός δικτυακός τόπος, Sport 1. Ο 56χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός της Σκωτίας, σύμφωνα πάντα με το γερμανικό δικτυακό τόπο βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδος, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Φόγκτς, που βρίσκεται στον πάγκο της Σκωτίας από το Φεβρουάριο του 2002, αρκετές φορές έχει μπει στο… μάτι του κυκλώνα λόγω της μέτριας παρουσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας στην προκριματική φάση του Εuro 2004.

Στο σχετικό δικτυακό τόπο, αναφέρεται ακόμη, ότι στη λίστα των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρολεύκων» είναι οι Κλάους Τοπμέλερ, Ράντομιρ Αντιτς, Νέβιο Σκάλα, Κάρλος Ματσόνε, Ξαβιέ Κλεμέντε, Ντιντιέ Ντεσάμπ και Ζαν-Αμαντού Τιγκανά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ