
Με πρόστιμο πλήρωσε την απειθαρχία ο ΝτεΜάρκο Τζόνσον
Ο ΝτεΜάρκο Τζόνσον θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση της Πέμπτης του Ολυμπιακού με το Μαρούσι, καθώς όπως αναμένονταν, τιμωρήθηκε με πρόστιμο (4.000 ευρώ0 για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στον β αγώνα της α φάσης των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ.
26
Με πρόστιμο 4.000 ευρώ τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο ΝτεΜάρκο Τζόνσον για το επεισόδιο που δημιούργησε στον δεύτερο αγώνα για την α φάση των πλέι οφ της Α1 που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Θωμά.
Ο Τζόνσον κατέθεσε το πρωί την απολογία του και το μεσημέρι ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε να του επιβάλλει το παραπάνω πρόστιμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τελικά, τα αρχαία ζάρια 12.000 ετών ήταν τζόγος ή απλώς ανάγκη για παιχνίδι;
- Από τον Β’ Παγκόσμιο μέχρι σήμερα, οι ισχυροί της οικονομίας ευθυγραμμίζονται με την εξουσία
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών ο ανήλικος που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη 16χρονη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εξαιρετική κίνηση του Ροντινέι και 2-0 οι Πειραιώτες – Δείτε και τα δύο γκολ (vids)
- Αργεντινή: Τραγωδία σε αγώνα ράλι στη νότια Αμερική – Ένας θεατής έχασε τη ζωή του, διεκόπη ο αγώνας
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον κάνει το 1-0 από λάθος του Γεντβάι (vid)


