
«Ψήλωσε» η εθνική με τον ερχομό του Τσακαλίδη
«Ο κ. Ιωαννίδης έκανε τα πάντα και σ αυτόν οφείλω τη λύση των προβλημάτων. Εγώ είμαι Έλληνας, νιώθω Έλληνας και ποτέ δεν είπα ότι δεν θέλω να έρθω». Ο Ι.Τσακαλίδης έφτασε στην Αθήνα, έπλεξε το εγκώμιο του Γ.Ιωαννίδη και φυσικά δήλωσε έτοιμος για τις υποχρεώσεις του.
26
«Ψήλωσε» η εθνική ομάδα μπάσκετ καθώς έφθασε την Τρίτη στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην «επίσημη αγαπημένη» ο Ιάκωβος Τσακαλίδης, μετά την επίλυση του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί με το στρατιωτικό του.
Ο Τσακαλίδης έφθασε σήμερα το πρωί και αύριο θα παρουσιαστεί μαζί με τον Ευθύμη Ρετζιά και τον Θοδωρή Παπαλουκά στο στρατόπεδο της Κορίνθου, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά με αυτόν το τρόπο τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Τον σέντερ των Φίνιξ Σανς περίμεναν στο αεροδρόμιο ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Νίκος Φιλίππου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν εμφανώς ικανοποιημένος:
«Ο Ρετζιάς ήρθε χθες, σήμερα ο Ιάκωβος για να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Ο Ρετζιάς έκοψε την αναβολή του και θα υπηρετήσει για ένα χρόνο, ενώ ο Ιάκωβος τρεις μήνες, όπως προβλέπεται για τα παιδιά που προέρχονται από χώρες, όπως η Ρωσία. Θέλω να ευχαριστήσω τον υφυπουργό κ. Ροντίρη, καθώς και τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Παπαντωνίου» είπε ο Ιωαννίδης και συμπλήρωσε:
«Είμαι άνθρωπος που θέλω να δίνω στους άλλους ανθρώπους αυτά που τους ανήκουν. Ο Ιάκωβος πάντα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, αλλά είχε μεγάλα προβλήματα με το στρατιωτικό του. Είναι άδικο και να φανταστείτε κάναμε μάχη για να μην τον συλλάβουν τις μέρες αυτές που θα βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι να καταταγεί. Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και κατηγορήθηκε άδικα. Οπως άδικα είχε κατηγορηθεί και ο Ρετζιάς πιο παλιά. Αυτά τα παιδιά τιμούν την Ελλάδα γιατί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, χωρίς ουσιαστικό όφελος. Το γεγονός πάντως ότι ο Ιάκωβος χρειάζεται βίζα για να ταξιδέψει στη Ρωσία τα λέει όλα».
Ο Τσακαλίδης από την πλευρά του τόνισε: «Ο κ. Ιωαννίδης έκανε τα πάντα και σ αυτόν οφείλω τη λύση των προβλημάτων. Δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ήρθε να με βρει στις ΗΠΑ, αλλά όλες αυτές οι ενέργειες που έκανε για να επιστρέψω. Πιστεύω ότι θα βοηθήσω την εθνική. Είμαι πιο έμπειρος γιατί έχω παίξει με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Το Ευρωμπάσκετ της Σουηδίας θα είναι το πρώτο βήμα για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Εγώ είμαι Έλληνας, νιώθω έλληνας και ποτέ δεν είπα ότι δεν θέλω να έρθω. Οπως όλοι οι έλληνες πάνε στο στρατό, έτσι πρέπει και εγώ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τελικά, τα αρχαία ζάρια 12.000 ετών ήταν τζόγος ή απλώς ανάγκη για παιχνίδι;
- Από τον Β’ Παγκόσμιο μέχρι σήμερα, οι ισχυροί της οικονομίας ευθυγραμμίζονται με την εξουσία
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών ο ανήλικος που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη 16χρονη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εξαιρετική κίνηση του Ροντινέι και 2-0 οι Πειραιώτες – Δείτε και τα δύο γκολ (vids)
- Αργεντινή: Τραγωδία σε αγώνα ράλι στη νότια Αμερική – Ένας θεατής έχασε τη ζωή του, διεκόπη ο αγώνας
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον κάνει το 1-0 από λάθος του Γεντβάι (vid)


