
Κανένα πρόβλημα με τον Ζιοβάνι στον Ολυμπιακό
Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού για τον Ζιοβάνι και τις ενοχλήσεις που ένοιωσε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Μ.Τετάρτης. Σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας Γ.Παπαγιαννόπουλο, δε υπάρχει πρόβλημα.
26
Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού για τον Ζιοβάνι και τις ενοχλήσεις που ένοιωσε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Μ.Τετάρτης.
Ο Βραζιλιάνος άσος, εξετάστηκε στη σημερινή προπόνηση από τον Γιώργο Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος διέγνωσε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον παίκτη.
Ωστόσο, για να βγουν καλύτερα και πιο σίγουρα συμπεράσματα τον υπέβαλε (περισσότερο για προληπτικούς λόγους) σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να γίνουν γνωστά το απόγευμα.
Στην προπόνηση της Μ.Πέμπτης ο Ζιοβάνι έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Πατσατζόγλου, ενώ αντίθετα κανονικά γυμνάστηκε ο Χούτος.
Την Μ.Παρασκευή οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 09:00. Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Δευτέρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στενά του Ορμούζ: Από την έντονη κινητικότητα στην ακινησία – Το σοκαριστικό βίντεο των 12 δευτερολέπτων
- LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
- Super League 2: Σωτηρία για την Ελλάδα Σύρου και την Athens Kallithea (0-0), υποβιβάστηκε το Αιγάλεω (3-2)
- Διαπραγματεύσεις με τον Ιράν με ή χωρίς τον Βανς; – Σύγχυση, καθώς ο Λευκός Οίκος διαψεύδει τον… Τραμπ
- Οι ενδεκάδες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-off
- Ερωτήματα για θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλιούπολη – Η σύζυγος του 64χρονου θύματος στο in


