26

Στο ελληνικό πρωτάθλημα στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Η ήττα από την Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη οριστικοποίησε τον αποκλεισμό των «πρασίνων» από το φάιναλ-φορ της Εuroleague (για πρώτη φορά από το 1999) και αποτέλεσε το επιστέγασμα της -τουλάχιστον- μέτριας παρουσίας τους στη Β φάση της διοργάνωσης.

Η απογοήτευση βεβαίως είναι εμφανής στο στρατόπεδο των απερχόμενων πρωταθλητών Ευρώπης και οι δηλώσεις του Αριελ ΜακΝτόναλντ:

«Είναι η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου. Νιώθω σαν τους Ιρακινούς, που βλέπουν τους Αμερικανούς να μπαίνουν στη χώρα τους και σηκώνουν τα χέρια ψηλά γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να αποτρέψουν αυτό που συμβαίνει».

Στον αγωνιστικό τομέα, χωρίς τον Ντάριλ Μίντλετον είναι πιθανό να παραταχθεί το «τριφύλλι» στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Μακεδονικό. Ο Αμερικανός σέντερ υπέστη θλάση στους κοιλιακούς στο χθεσινό παιχνίδι και οι πρώτες εκμτιμήσεις είναι ότι δεν θα είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ