
Στο Maranello απoκαλύφθηκε η Ferrari F2003-GA
Η Ferrari παρουσίασε την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της στο Maranello το νέο μονοθέσιό της, το F2003-GA, με το οποίο θα αγωνίζεται ο περσινός πρωταθλητής M.Schumacher και ο team mate του, R.Barrichello.
26
Η Ferrari παρουσίασε σήμερα στις εγκαταστάσεις της στο Maranello το νέο μονοθέσιό της, το F2003-GA, με το οποίο θα αγωνίζεται ο περσινός πρωταθλητής M.Schumacher και ο team mate του, R.Barrichello.
To πρώτο μέρος της κωδικής ονομασίας του ιταλικού μονοθεσίου ακολουθεί την παράδοση του περσινού, ενώ το δεύτερο μέρος -το GA- προστέθηκε τιμής ένεκεν στη μνήμη του Giovanni Agnieli.
Όπως ισχυρίζεται η Scuderia, το νέο μονοθέσιό της είναι ακόμα καλύτερο από το περσινό, καθώς είναι ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο χάρη στο νέο «πακέτο» αεροδυναμικών βοηθημάτων.
«Το μονοθέσιο είναι καταπληκτικό» δήλωσε ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής M.Schumacher. «Είμαι ερωτευμένος με αυτό το μονοθέσιο, την ομάδα μου και τους οπαδούς της. Είμαι αποφασισμένος περισσότερο από ποτέ να κερδίσω και αυτό τον τίτλο».
Ο R.Barrichello δήλωσε εξίσου ενθουσιασμένος: «Δεν μπορώ να μην το κοιτάζω συνεχώς, είναι πανέμορφο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τις εξελίξεις και πεπεισμένος ότι μπορούμε να κατακτήσουμε και αυτό το πρωτάθλημα».
Πηγή: Ferrari
auto.in.gr
- Μαρούσι – Κολοσσός Ρόδου 108-93: «Ζωντανό» για την παραμονή (vid)
- Μύκονος Betsson – Περιστέρι Betsson 92-88: Βήμα οκτάδας από τους νησιώτες (vid)
- Επίθεση σε δύο πλοία με ινδική σημαία στα Στενά του Ορμούζ – Επιβεβαιώνει η Ινδία, έντονη ανησυχία στο Νέο Δελχί
- Από τον Φεβρουάριο του 2001: 60-0 σερί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό! (vid)
- WSJ: Ο αμερικανικός στρατός ετοιμάζεται να επιβιβαστεί σε πλοία που συνδέονται με το Ιράν
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 10-14: Νέα νίκη για τους «ερυθρόλευκους» που επέκτειναν το ιστορικό σερί
