26

Μετά τις ποινικές διώξεις, τις μηνύσεις, τα χρέη και όλα τα άλλα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προστέθηκε και η χρήση απαγορευμένων ουσιών και μάλιστα της ουσίας ναδρολόνη.

Πιό συγκεκριμένα, το αρμόδιο εργαστήριο του ΟΑΚΑ, με έγγραφο που έστειλε σήμερα στην ΕΠΑΕ, κάνει γνωστό ότι οι Κορδονούρης (Ξάνθη), Μουζαουί (Πανιώνιος) και Κόλα (Καλλιθέα), έκαναν χρήση ναδρολόνης σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο πρώτος «συνελλήφθη» μετά το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ηρακλή, ο Μουζαουί στον αγώνα Ακράτητος-Πανιώνιος και ο Αλβανός μέσος στην συνάντηση της Καλλιθέας με την Ξάνθη.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, καθώς όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, αναμένονται τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος. Η πιθανότερη εξέλιξη, σε περίπτωση επιβεβαίωσης, είναι πως οι τρεις ποδοσφαιριστές θα κληθούν από την αθλητική δικαιοσύνη, ενώ σύμφωνα με την διεθνή νομοθεσία, κινδυνεύουν μέχρι και με διετή αποκλεισμό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ