30

Θέαμα και γκολ από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το βράδυ της Τετάρτης. Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια της Ρεάλ, η «βασίλισσα» αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 απέναντι στη Μεικτή Κόσμου.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μεικτή Κόσμου του Φελίπε Σκολάρι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 28ο λεπτό, ο Γερμανός Μίροσλαβ Κλόζε έκανε το 1-0. Ακολούθησε ένα ακόμα τέρμα για την ομάδα του Σκολάρι στο 42 από τον Βραζιλιάνο Κάκα.

Οι επίλεκτοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού πολύ νωρίς -μόλις στο 48- πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Γάλλο Αλιού Σισέ.

Όμως, κάπου εκεί οι παίκτες της Ρεάλ «ξύπνησαν». Αρχικά, ο Πορτίγιο μείωσε σε 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Τέσσερα λεπτά αργότερα (65) ο Τότε, έβαλε και πάλι στο παιχνίδι την ομάδα του Ντελ Μπόσκε κάνοντας το 3-2, για να ακολουθήσει ένα ακόμα τέρμα στο 85΄της αναμέτρησης από τον Καμπιάσο.

Ρεάλ (Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Μινιάμπρες, Ελγκέρα, Παβόν, Ραούλ Μπράβο, Φλάβιο, Γκούτι, Φίγκο, Ζιντάν, Ραούλ και Ρονάλντο.

Μεικτή Κόσμου (Σκολάρι): Καβαγιέρο, Καφού, Μάρκες, Μαλντίνι, Λιζαραζού, Νακάτα, Μπαράχα, Μπάλακ, Ριβάλντο, Μπάτζιο και Κλοζε.

Για τη Ρεάλ αγωνίστηκαν ακόμα οι Μοριέντες, Θέσαρ, ΜακΜάναμαν, Σολάρι, Θελάδες, Ρουμπέν, Πορτίγιο, Τότε, Μπόρχα, Καμπιάσο, Κάρλος Σάντσεθ και Ολάγια.

Για τη Μεικτή Κόσμου έπαιξαν επίσης οι Κάκα, Βίλμοτς, ΜαΚέι, Μπιζαρί, Χοακίν, Νάιμπετ, Σίζε, Ντ Αλεσάντρο, Γιακίν, Μιγιάτοβιτς, Έτο, Φερνάντο Τόρες και Ντου Ρι Τσα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters