
Το σίριαλ Τσαρτσαρή-Παναθηναϊκού συνεχίζεται χωρίς νέα πρόταση
Αναλλοίωτη παραμένει η προ τριών εβδομάδων πρόταση του Παναθηναϊκού προς το Περιστέρι για απόκτηση του νεαρού διεθνή Κώστα Τσαρτσαρή, όπως δήλωσε ο Θ.Γιαννακόπουλος διαψεύδoντας νέες επαφές των δύο πλευρών.
26
Η μεταγραφή του Κώστα Τσαρτσαρή στον Παναθηναϊκό οδεύει να γίνει… σίριαλ. Έτσι, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος θέλησε σήμερα να διαψεύσει τα όσα γράφονται για συνεχείς επαφές των «πρασίνων» με την ΚΑΕ Περιστέρι, επιβεβαιώνοντας, ωστόσο, με τον τρόπο αυτό και το επίσημο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ευρώπης για τον παίκτη.
«Πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρονται σε συνεχείς, δήθεν, επαφές των εκπροσώπων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με το Περιστέρι σχετικά με το θέμα Τσαρτσαρή. Για να μην παραπληροφορούνται οι φίλοι του Παναθηναϊκού, επιθυμούμε να καταστήσουμε γνωστό ότι η τελευταία επικοινωνία με το Περιστέρι έγινε προ τριών περίπου εβδομάδων και έκτοτε η πρότασή μας παραμένει αναλλοίωτη. Οτιδήποτε αναφέρεται, πέραν των προαναφερομένων, δεν είναι κοντά στην πραγματικότητα» τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος.
Παρόλα αυτά, είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του διεθνούς φόργουορντ, καθώς πληροφορίες φέρουν τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να συνεχίζονται, ενώ είναι δεδομένη και η επιθυμία του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για την απόκτηση του πρώην παίκτη της Νήαρ Ηστ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- LIVE: ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Απειλή για βόμβα στο σπίτι του αδελφού του πάπα Λέοντα
- Διακοπές στα κρυφά: Γιατί πλέον οι εργαζόμενοι τρέμουν να ζητήσουν την κανονική τους άδεια;
- Βουλή: Ξεμένει από success story στην οικονομία; – Η ανησυχητική αναφορά Μητσοτάκη που πέρασε χαμηλά από τα ραντάρ
- «Πραγματικά κατεστραμμένος» – Οι τελευταίες ημέρες του Prince δέκα χρόνια μετά τον θάνατο του
- Η 11άδα της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pic)



