Πρόστιμο 147.000 ευρώ από το ΕΣΡ στο Mega για το Bar – Έναρξη διαδικασίας για ANT1
Πρόστιμο ύψους 147.000 ευρώ (ή 50 εκατ. δρχ.) επέβαλε την Πέμπτη, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ) στο Mega, καθώς το τηλεπαιχνίδι Bar δεν προβάλλεται μετά τις 00:30, παραβιάζοντας τη σχετική απόφαση που είχε εκδοθεί πριν ένα μήνα.
53
Πρόστιμο ύψους 147.000 ευρώ (ή 50 εκατ. δρχ.) επέβαλε την Πέμπτη, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ) στο Mega, καθώς δεν συμμορφώθηκε με την απόφαση, που αφορά στο τηλεπαιχνίδι Bar.
Η απόφαση του ΕΣΡ -που εκδόθηκε πριν ένα μήνα και επικυρώθηκε από τον υπουργό Τύπου- αναφέρει ότι οι εκπομπές Big Brother και Bar ανήκουν στη ζώνη τηλεθέασης, που αρχίζει μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Παρά τη σύσταση του ΕΣΡ στους εκπροσώπους των καναλιών, η προβολή των εν λόγω προγραμμάτων δεν έχει μετατοπιστεί χρονικά.
Το ΕΣΡ αποφάσισε σήμερα, την έναρξη κυρωτικής διαδικασίας στον ΑNT1, για πιθανές παραβιάσεις που διαπράτει και το τηλεπαιχνίδι Big Brother.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»


