
Στο παρά… πέντε τα βρήκαν Κοντομηνάς-Ζαχουδάνης
Ο Γιάννης Ζαχουδάνης είχε δεσμευτεί ότι θα ρύθμιζε τις οικονομικές του εκκρεμότητες απέναντι στον Δημήτρη Κοντομηνά και το έκανε την Τετάρτη με αποτέλεσμα να μη πραγματοποιηθεί... ποτέ ο εκπλειστηριασμός των μετοχών της ΠΑΕ Αρης.
26
Αναβλήθηκε το μεσημέρι η εκδίκαση της υπόθεση του πλειστηριασμού των μετοχών του Αρη, καθώς ο μεγαλομέτοχος των «κιτρίνων» Γιάννης Ζαχουδάνης κατέβαλε ένα σημαντικό ποσό (της τάξης περίπου των 300 εκατομμυρίων) στον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Κοντομηνά.
Εν τω μεταξύ, με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία των «κιτρίνων» για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ακράτητο. Σε αυτόν –όπως όλα δείχνουν – θα είναι παρών ο Αγγελος Χαριστέας, ο οποίος έχει ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα του τραυματισμού του στους προσαγωγούς.
Ο Μπερντ Κράους μπορεί επίσης να υπολογίζει και στους Επαλέ, Κυζερίδη, οι οποίοι έχουν αποθεραπευτεί. Αντίθετα, ο τεχνικός του Αρη θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Τσίμπα, Ζμπαρί και Κατσιαρού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τραμπ προς Κογκρέσο: Οι εχθροπραξίες στο Ιράν «έχουν τερματιστεί» – Κρύβεται στην εκεχειρία για να αποφύγει έλεγχο
- «Μαγνήτης» ο Ιγκόρ Τιάγκο της Μπρέντφορντ, τέσσερις οι μνηστήρες
- Το Τσερνόμπιλ είναι ο ραδιενεργός «Κήπος της Εδέμ» για τους γκρίζους λύκους
- Γιατί ο Μπάφετ δεν πιστεύει στην αγορά για χάρη… της αγοράς
- Μπραντ Πιτ, Ντάνιελ Κρεγκ, Κίλιαν Μέρφι: Ο Έλληνας «παπαράτσι των σταρ» σπάει τη σιωπή του
- Ιταλία – Ελλάδα 11-15: Επιβλητική η Εθνική πόλο Γυναικών στην πρεμιέρα των προκριματικών του World Cup


