26

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για προληπτικούς κυρίως λόγους αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα τηςε Κυριακής με τον Εθνικό Αστέρα. Ο παίκτης που δεν προπονήθηκε το Σάββατο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι απλά έχει ένα αιμάτωμα αριστερού ισχύου και για προληπτικούς λόγους δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή.


Τη θέση του Ελευθερόπουλου στους 22 που είχε επιλέξει ο Τάκης Λεμονής, πήρε ο Κλεώπας Γιάννου.


Ο Νινιάδης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και οι Ζε Ελίας, Χούτος ατομικό. Αύριο στις 11:00 οι Ζε Ελίας, Χούτος και Ελευθερόπουλος θα κάνουν ατομικό πρόγραμμα.


Σε ομιλία τους προς τους παίκτες ο τεχνικός της ομάδας Τάκης Λεμονής, τόνισε: «Τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι αυτά που θεωρούν πολλοί ως εύκολα. Δεν μπορεί κανείς από εμάς να σκεφτεί ότι το έργο μας θα είναι εύκολο στον αυριανό αγώνα.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ