
Αποκλείστηκε από τον 4ο γύρο του Όπεν Αυστραλίας η Λένα Δανιηλίδου
Δεν τα κατάφερε να προκριθεί στον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν η Λένα Δανιηλίδου, καθώς ηττήθηκε από την κάτοχο του τίτλου, Τζένιφερ Καπριάτι, με 2-1 σετ. Οι χιλιάδες θεατές -ανάμεσά τους πολλοί ομογενείς- αποθέωσαν την Ελληνίδα τενίστρια.
34
Δεν τα κατάφερε να προκριθεί στον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν η Λένα Δανιηλίδου, καθώς το Σάββατο ηττήθηκε από την κάτοχο του τίτλου, Τζένιφερ Καπριάτι, με 2-1 σετ (6-2, 3-6 και 6-1). Οι χιλιάδες θεατές που γέμισαν το γήπεδο -ανάμεσά τους πολυάριθμοι ομογενείς που παρότρυναν την Ελληνίδα τενίστρια- χειροκρότησαν απλόχερα για την απόδοσή της τη Δανιηλίδου, που λίγο έλλειψε να κάνει την μεγάλη έκπληξη στη Μελβούρνη.
«Έως σήμερα ελάχιστοι ήξεραν την 20χρονη Ελληνίδα, αλλά είναι βέβαιο ότι αν συνεχίσει, στα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα είναι ένα από τα αστέρια του τένις» σχολίασε το ραδιόφωνο του ΑΒC.
«Η Λένα Δανιηλίδου, μία άγνωστη έως σήμερα αθλήτρια στο κοινό της Μελβούρνης, είναι η μεγάλη αποκάλυψη των αγώνων» ήταν τα σχόλια του καναλιού 7, με την πρόβλεψη ότι η νεαρή αθλήτρια από τη Θεσσαλονίκη «θα αφήσει εποχή» και με την παρατήρηση ότι «θα νόμιζε κανείς ότι είναι αδελφή του Ελληνοαυστραλού άσσου του τένις Μαρκ Φιλιππούση. Του μοιάζει καταπληκτικά, είναι ελληνικής καταγωγής και παίζει σαν κι αυτόν, χτυπώντας με φοβερή δύναμη το μπαλάκι».
Από την πλευρά της Καμπριάτι, που «τρόμαξε» για να πάρει την πρόκριση, υποστηρίχθηκε ότι ήταν τραυματίας και επηρεάστηκε από τη ζέστη.
Εν τω μεταξύ, ο Ελληνοαμερικανός Πιτ Σάμπρας, ο οποίος αγωνίζεται απόψε, είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Όπεν της Μελβούρνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Προειδοποιήσεις για ύφεση και ενεργειακή κρίση στην Ιταλία
- Μια σκηνή της Σίντνεϊ Σουίνι στο «Euphoria» διχάζει τα social media
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Ουκρανία: Το «κοιμηθείτε καλά, Ευρωπαίοι εταίροι» του Μεντβέντεφ που ανεβάζει τον «πυρετό» του πολέμου στη Γηραιά Ήπειρο
- Αίγιο: Μια σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Αναζητούνται άλλα πέντε άτομα
- Ιράν: Πάνω από 26.000.000 πολίτες έχουν προσφερθεί για εθελοντική στράτευση

