66

Με την κατάκτηση τριών χρυσών μεταλλίων ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο 22ο Κύπελλο Ακρόπολις, που διεξήχθη στο Γ. Μόσχος. Ο Μιχάλης Αρναούτης, ο Τιγκράν Ουζλιάν και ο Τάσος Παναγιώτου ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ενώ άλλοι οκτώ πυγμάχοι μας χάρισαν στην εθνική μας ομάδα ισάριθμα χάλκινα μετάλλια.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Αρναούτης στον τελικό των 60κ. επιβλήθηκε του Σκωτσέζου Αντονι Μακ Πέικ με 11-2 στα σημεία, ο Τιγκράν Ουζλιάν νίκησε με το ίδιο σκορ τον Μεξικανό Ραμίρεζ Λόρα στα 63,5κ. και ο Τάσος Παναγιώτου κατέβαλε τον Γεωργιανό Γκάγκα Μπολκβάτζε με 9-4 στον τελικό των +91κ.


Οι Γιώργος Ελευθεριάδης στα 54κ., Μπόρις Γεωργιάδης στα 57κ., Βαλέριος Χαρτσιλάβα στα 63,5κ., Γιώργος Μπιλής στα 71κ., Αντώνης Γιαννούλας στα 75κ., Πέτρος Χασάπης στα 75κ., Δημήτρης Καγιόγλου στα 81κ, και Μιχάλης Ασλανίδης στα 91κ.


Έτσι ο συνολικός απολογισμός της ελληνικής ομάδας στο 22ο Κύπελλο Ακρόπολις ήταν τρία χρυσά και οκτώ χάλκινα μετάλλια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ