0

Με μία συναυλία του Γκάρι Μουρ ξεκινά το Σάββατο στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» το Athenς Blues Festival, που επιφυλάσσει στους λάτρεις του είδους έντονες συγκινήσεις, καθώς συμμετέχουν ακόμα δύο μεγάλα ονόματα του χώρου: οι Αλβιν Λι και Μπάντι Γκάι.

Τη συναυλία του Γκάρι Μουρ, που επισκέπτεται τη χώρα μας για πρώτη φορά, θα ανοίξουν οι Socrates oι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα ρεπερτόριο που θα βασίζεται στα μπλουζ.


Την Παρασκευή, 8/6, στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων θα ανέβει ο διάσημος Αγγλος κιθαρίστας Αλβιν Λι, ένας από τους πρωτεργάτες του θρύλου του Γούντστοκ, ενώ το Σάββατο, 9/6, εμφανίζεται ο γνωστός μπλουζίστας, ο 65χρονος πλέον Μπάντι Γκάι. Τη συναυλία θα ανοίξει το ελληνικό συγκρότημα Blues Wire.


Εισιτήρια για το Athens Blues Festival προπωλούνται στο Μetropolis, το House of Art και το Ticket House. H τιμή για τη συναυλία του Γκάρι Μουρ είναι 12.500 δρχ., του Αλβιν Λι 9.000 δρχ. και του Μπάντι Γκάι 11.000 δραχμές. Για τις δύο τελευταίες ημέρες διατίθεται και ενιαίο εισιτήριο στην τιμή των 17.500 δραχμών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ