38

Να αναβάλει όλα τα επαγγελματικά της σχέδια για ένα χρόνο, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον αγώνα κατά του AIDS στην Αφρική, αποφάσισε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Έμα Τόμσον.

Όπως αναφέρει το ΒBC την Τετάρτη, η ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις της με την Action Aids, με σκοπό την καταπολέμηση της μάστιγας του ιού HIV στον τρίτο κόσμο.


Μιλώντας στο βρετανικό Τύπο, δήλωσε: «Θα βρεθώ κοντά σε γυναίκες και ορφανά, και θα προσπαθήσω να ενημερώσω τον κόσμο για τους κινδύνους. Το πρόβλημα με την Αφρική είναι ότι εκεί οι άνθρωποι δεν μιλούν για τα προβλήματά τους.»


Η ηθοποιός θα συνοδεύεται από το σύντροφό της, ηθοποιό Γκρεγκ Γουάιζ, και τη μόλις 17 μηνών κόρη της. Εάν όλα πάνε καλά, το ταξίδι της θα ξεκινήσει στο τέλος του 2001.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ