43

Τα έργα του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσουν από τις 17 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου δύο ιστορικοί χώροι της Θεσσαλονίκης, η αγορά Μπεζεστένι και το Μπέι Χαμάμ, ενώ τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, στις 7:30 το απόγευμα, στον πρώτο χώρο.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν έναν εικαστικό περίπατο ανάμεσα από τις αψίδες, τους ελικοειδής τρούλους και τα κεραμικά πλακάκια των φορτισμένων ιστορικά αυτών χώρων, και να θαυμάσουν τις δημιουργίες των 23 καλλιτεχνών, που θα κάνουν τη δική τους εικαστική παρέμβαση παρουσιάζοντας πίνακες, κατασκευές, γλυπτά και εγκαταστάσεις.


Ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής Καλλών Τεχνών Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1996, στοχεύοντας στην επαφή και τη συνεργασία των νέων καλλιτεχνών, την προώθηση της δουλειάς τους και την αναζήτηση νέων τρόπων επικοινωνίας με το κοινό.


Οι ώρες λειτουργίας των εκθέσεων είναι για την αγορά Μπεζεστένι αυτές των καταστημάτων, ενώ για τα Λουτρά 10:00 – 13:00 και 17:00 – 21:00 καθημερινά και 10:00 – 13:00 κάθε Σάββατο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ