Το έργο του Ομήρου από Καναδούς «παραμυθάδες»
Τις ιστορίες για την Καλυψώ, τον Κύκλωπα, την Κίρκη, την Πηνελόπη, τη σύγκρουση με τους μνηστήρες και τον Οδυσσέα θα γνωρίσουν οι Καναδοί στις 18 Μαΐου.
43
Τις ιστορίες για την Καλυψώ, τον Κύκλωπα, την Κίρκη, την Πηνελόπη, τη σύγκρουση με τους μνηστήρες και τον Οδυσσέα θα γνωρίσουν οι Καναδοί στις 18 Μαΐου.
Ο λόγος για την αφήγηση σε μορφή θεατρικού έργου μύθων που διασώθηκαν μέσα στους αιώνες, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κέντρο Τεχνών της Οτάβα από τους Καναδούς «παραμυθάδες» Τζαν Αντριους, Γκέιλ Αγκλιν, Τζένιφερ Κέιλεϊ και Έλις Λιν Ντουσέν.
Με αυτό το μαγικό «ταξίδι» των ακροατών στο διαχρονικό έργο του Ομήρου Οδύσσεια και την ελληνική μυθολογία, πέφτει η αυλαία του κύκλου «Αφηγητές της Οτάβα», οι οποίοι παλιότερα είχαν πει με το δικό τους «παραμυθένιο» τρόπο ιστορίες από την Ιλιάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κούβα: Ο ΟΗΕ διαπραγματεύεται με τις ΗΠΑ την εισαγωγή καυσίμων για την ανθρωπιστική αποστολή του
- Μέση Ανατολή: Το Eurogroup προειδοποιεί για παρατεταμένη αστάθεια – Πιέσεις σε ενέργεια και αγορές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 3+1 SOS από Πάφο
- OpenAI: Οι λόγοι που έφεραν την παραίτηση της Καϊτλίν Καλινόφσκι
- Wall Street: Άνοδος μετά τις δηλώσεις Τραμπ για πιθανό τέλος του πολέμου
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος της Ευρώπης έγινε 101 ετών – 341 τίτλοι για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο




