Τη μονιμοποίησή τους ζητούν οι έκτακτοι υπάλληλοι του ΥΠΠΟ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Πολιτισμού πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης περίπου 100 έκτακτοι υπάλληλοι του ΥΠΠΟ, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους με βασικό αίτημα τη μονιμοποίησή τους.
38
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Πολιτισμού πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης περίπου 100 έκτακτοι υπάλληλοι του ΥΠΠΟ, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους με βασικό αίτημα τη μονιμοποίησή τους.
Λίγο μετά το μεσημέρι, τριμελής αντιπροσωπεία του συλλόγου των έκτακτων υπαλλήλων συναντήθηκε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, χωρίς, όπως τόνισαν μέλη της επιτροπής, να αποσπάσει κάποια υπόσχεση από τον υπουργό για την επίλυση του ζητήματος.
Αντίθετα, οι εκπρόσωποι της επιτροπής κατηγόρησαν τον κ. Βενιζέλο για «επανάληψη της αοριστολογίας και για δήθεν νομικά κωλύματα», και διευκρίνισαν ότι ο αγώνας τους θα συνεχιστεί. Πριν από λίγη ώρα, η συγκέντρωση διαλύθηκε και, όπως έγινε γνωστό, οι νέες κινητοποιήσεις θα αποφασιστούν σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έκτακτοι υπάλληλοι πρόκειται να συγκεντρωθούν έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο την επόμενη Τετάρτη 16 Μαΐου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κανείς δεν επικοινώνησε με τη Λόρα» λέει η μητέρα της – Συνεχίζεται η αναζήτηση της 16χρονης
- Φοινικούντα: «Τη ζωή του φοβόταν» – Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό
- Γαλλία: Το 84% των Γάλλων θεωρούν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι επικίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη
- Νταβός: Ο Θοδωρής Κυριακού στην ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ – Οι προσκεκλημένοι από τη χώρα μας
- Γροιλανδία: Δόθηκαν στους κατοίκους «οδηγίες αντιμετώπισης κρίσης», ενώ ο Τραμπ λέει ότι το νησί είναι των ΗΠΑ
- «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» τραγούδησαν στην Σάκκαρη οι Ελληνες της Μελβούρνης




