
Ένα διήμερο ροκ μουσικής από τους φοιτητές της Θεσσαλονίκης
Το Φεστιβάλ Rockemon θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαΐου το Θέατρο Κήπου (8 - 11μ.μ.). Πρόκειται για μία διοργάνωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Φοιτητικής Εβδομάδας, στην οποία τον πρώτο λόγο θα έχει ο... ήχος της ηλεκτρικής κιθάρας.
45
Το Φεστιβάλ Rockemon θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαΐου το Θέατρο Κήπου (8 – 11μ.μ.). Πρόκειται για μία διοργάνωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Φοιτητικής Εβδομάδας, στην οποία τον πρώτο λόγο θα έχει ο… ήχος της ηλεκτρικής κιθάρας.
Την πρώτη ημέρα θα εμφανιστούν συγκροτήματα που θα παρουσιάσουν κομμάτια από την ξένη μουσική σκηνή, με έμφαση στα hard rock, hard core και metal είδη, ενώ τη δεύτερη ημέρα θα κυριαρχήσουν κλασικότεροι ροκ και μπλουζ ρυθμοί. Τα συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν στο ροκ διήμερο είναι όλα τους ερασιτεχνικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Πρώην υπουργός, πρώην υφυπουργός και 11 βουλευτές στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τραμπ: «Αφορά τα μωρά των σκλάβων» – Παρών στη συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για το δίκαιο του εδάφους
- Οι Αντετοκούνμπο έγραψαν Ιστορία στο NBA: Η πρώτη τριάδα αδερφών που αγωνίζεται στο ίδιο ρόστερ (pics, vids)
- Χημική ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως σε πλαστικά συνδέεται με πρόωρους τοκετούς και θανάτους νεογνών
- MAGA ρωγμές – Διχασμός για τον πόλεμο στο Ιράν, προεκλογική ενότητα γύρω από τον Τραμπ
- Πώς θα μάθετε στο κουτάβι να μην δαγκώνει τις παντόφλες σας






