Η Σοφία Λόρεν Ανάμεσα σε ξένους, με σκηνοθέτη το γιο της
Το ντεμπούτο του στη σκηνοθεσία πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Εντουάρντο Πόντι, γιος της Σοφίας Λόρεν και του κινηματογραφικού παραγωγού Κάρλο Πόντι, σε μία δραματική ταινία με πρωταγωνίστρια τη μητέρα του.
69
Το ντεμπούτο του στη σκηνοθεσία πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Εντουάρντο Πόντι, γιος της Σοφίας Λόρεν και του κινηματογραφικού παραγωγού Κάρλο Πόντι, σε μία δραματική ταινία με πρωταγωνίστρια τη μητέρα του.
Όπως μεταδίδει το Hollywood Reporter, η ταινία έχει τίτλο Ανάμεσα σε ξένους, σε σενάριο του σκηνοθέτη. Πρόκειται για ένα κοινωνικό δράμα που επικεντρώνει στις παράλληλες ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες ανήκουν σε διαφορετικές γενιές και εκπροσωπούν τρία διαφορετικά γυναικεία μοντέλα.
Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, πέρα από τη Λόρεν, θα ερμηνεύσουν η Αμερικανίδα, βραβευμένη με Όσκαρ, Μίρα Σορβίνο, και η Ντέμπορα Κάρα Ούνγκερ, ενώ στον α ανδρικό ρόλο θα εμφανιστεί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία
- Η εμπειρία της κίνησης μέσω μιας γλυπτικής ως ενσώματης πράξης
- Διπλός ΕΝΦΙΑ για τα κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης με μια αγκαλιά
- Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια λόγω της κακοκαιρίας


