43
Υποψήφια για 15 βραβεία Tony είναι η θεατρική παραγωγή του Μπρόντγουεϊ The Producers, η οποία βασίζεται στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία που γύρισε ο Μελ Μπρουκς το 1968.
Πρωταγωνιστές της επιτυχημένης παράστασης είναι οι Νέιθαν Λέιν και Μάθιου Μπρόντερικ, οι οποίοι παράλληλα είναι υποψήφιοι για το βραβείο Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου.
Ανάμεσα στα 15 που διεκδικεί η παράσταση περιλαμβάνεται και το βραβείο Καλύτερου Μιούζικαλ, κατηγορία στην οποία θα «αντιμετωπίσει» τις παραγωγές: Full Monty, η οποία βασίζεται στο γνωστό βρετανικό φιλμ Ανδρες με τα όλα τους και διεκδικεί άλλα εννέα βραβεία, A Class Act και Τζέιν Έιρ.
Παράλληλα, στην κατηγορία Καλύτερης Θεατρικής Παραγωγής υποψήφιες είναι οι παραστάσεις Proof του Ντέιβιντ Όμπουρ, The invention of love του Τομ Στόπαρντ, King Hedley IΙ του Όγκουστ Ουίλσον και The tale of the allergists wife του Τσαρλς Μπους.
Όπως μεταδίδει πάντως το BBC, οι 15 υποψηφιότητες του μιούζικαλ The Producers κατέρριψαν το ρεκόρ που από το 1971 κατείχε η παραγωγή Company (14 υποψηφιότητες).
Κάντε κλικ εδώ και δείτε όλες τις υποψηφιότητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατήφορος της διαιτησίας και με ξένους διαιτητές
- Οι Αθώοι: Αναζητώντας τη γαλήνη
- Έκρυβαν περισσότερα από 13 κιλά ηρωίνης σε παράγκα στην περιοχή του Ρέντη – Δύο συλλήψεις
- Παναθηναϊκός: Οι δύο κινήσεις του Μπενίτεθ που έφεραν τη μεταμόρφωση
- Αποθέωση από Γαλλία για Ολυμπιακό – Μαρινάκη: «Απόλυτη κυριαρχία, ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στο ελληνικό ποδόσφαιρο»
- Λάιζα Μινέλι: Σεξ με τον Σκορσέζε, κοκαΐνη, άθλιος σύζυγος, ο Πίτερ Σέλερς ναζί και ένας 18χρονος για εραστής




