0

Με τον Πάκο Πένια θα ξεκινήσει η φετινή περίοδος στο Ηρώδειο, καθώς ο θεωρούμενος από πολλούς ο καλύτερος κιθαρίστας φλαμένκο του κόσμου θα εμφανιστεί στο ρωμαϊκό ωδείο την Τετάρτη 16 Μαΐου. Το διάσημο καλλιτέχνη θα συνοδεύσει το συγκρότημά του, Paco Pena Flamenco Dance Company.

Όπως αναφέρει το Έθνος την Τετάρτη, εκτός από την Αθήνα και η Λάρισα θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει την τέχνη του Πάκο Πένια, ο οποίος αποδέχτηκε σχετική πρόσκληση του Λαογραφικού και Ιστορικού Μουσείου της πόλης, προκειμένου να δώσει μία συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας των Μουσείων.


Ο Πάκο Πένια έχει γεννηθεί στην Κόρντοβα της Ισπανίας και έκανε την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση σε ηλικία 12 ετών. Το 1970 ίδρυσε το Paco Pena Flamenco Dance Company, ένα σχήμα που συνθέτουν μουσικοί, τραγουδιστές και χορευτές, με το οποίο έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ