Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για το <I>Ριγκολέτο </I> του Βέρντι από την ΕΛΣ

Αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για το Ριγκολέτο του Βέρντι από την ΕΛΣ

Αρχίζει από την Τετάρτη, 2 Μαΐου, η προπώληση των εισιτηρίων για την όπερα του Βέρντι Ριγκολέτο, την οποία θα παρουσιάσει η Εθνική Λυρική Σκηνή στις 8, 10, 12, και 14 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

69

Αρχίζει από την Τετάρτη, 2 Μαΐου, η προπώληση των εισιτηρίων για την όπερα του Βέρντι Ριγκολέτο, την οποία θα παρουσιάσει η Εθνική Λυρική Σκηνή στις 8, 10, 12, και 14 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η παράσταση εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων από το θάνατο του Βέρντι και έχει ήδη προκαλέσει το ζωηρό ενδιαφέρον των φιλόμουσων, οι οποίοι προσβλέπουν σε μία μοναδικής δημιουργίας και εκτέλεσης παράσταση. Η όπερα ανεβαίνει σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού, σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου, σκηνικά και κοστούμια του Γιώργου Πάτσα και διεύθυνση χορωδίας της Φανής Παλαμίδη.


Τους πρώτους ρόλους θα ερμηνεύσουν κορυφαίοι καλλιτέχνες που δίνουν παραστάσεις στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και έχουν κληθεί ειδικά για τις τέσσερις παραστάσεις, όπως ο βαρύτονος Αλεξάντρου Αγκάκε, ο τενόρος Πιέτρο Μπάλο, η σοπράνο Ελίζαμπετ Βιντάλ, ο βαθύφωνος Γιώργος Παππάς, κ.ά.


Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από τις 9:00 έως τις 19:00.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο