38

Το ντεμπούτο του στο θεατρικό σανίδι και μάλιστα υποδυόμενος το θρυλικό Ζορό θα κάνει ο βασιλιάς της λάτιν – ποπ μουσικής σκηνής, Ρίκι Μάρτιν.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο τη βρετανική εφημερίδα Sun, ο Ρίκι Μάρτιν βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με παραγωγούς του Ουέστ Εντ του Λονδίνου, προκειμένου να ξεκινήσει τις πρόβες υποδυόμενος το Μεξικανό μασκοφόρο ήρωα σε μια παράσταση μιούζικαλ.


Θεατρικοί παραγωγοί του Λονδίνου έχουν κάνει μάλιστα πρόταση στο Βρετανό ποπ σταρ, Ρόμπι Ουίλιαμς, να αναλάβει τη μουσική επιμέλεια του μιούζικαλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρ.Ουίλιμας φαίνεται να εκδηλώνει ενδιαφέρον για την πρόταση και μάλλον θα συνθέσει τη μουσική της παράστασης, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ