Η Επικράτεια Πολιτισμού δίνει ραντεβού στη Θεσσαλονίκη
Την πανελλήνια συνδιάσκεψη με θέμα «Για μια εξοικείωση με τον πολιτισμό» θα φιλοξενήσει από την Παρασκευή έως την Κυριακή η Θεσσαλονίκη.
38
Την πανελλήνια συνδιάσκεψη με θέμα «Για μια εξοικείωση με τον πολιτισμό» θα φιλοξενήσει από την Παρασκευή έως την Κυριακή η Θεσσαλονίκη.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα αρχίσουν στο μέγαρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών το πρωί του Σαββάτου με τους χαιρετισμούς του δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, του νομάρχη Κώστα Παπαδόπουλου, του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης Γιώργου Πασχαλίδη, του προέδρου της ΚΕΔΚΕ Πάρη Κουκουλόπουλου και του προέδρου της ΕΝΑΕ Θεόδωρου Κατριβάνου. Θα ακολουθήσει ομιλία του υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο πρόεδρος του ΔΣ της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας, Τίτος Πατρίκιος, θα αναπτύξει το θέμα «Επικράτεια Πολιτισμού: Η ελληνική εθνική συμμετοχή στην Πολιτιστική Ολυμπιάδα» και αργότερα οι εκπρόσωποι των δικτύων της Επικράτειας Πολιτισμού θα συζητήσουν με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Κυριακής με την ανακοίνωση των συμπερασμάτων από τον υπουργό Πολιτισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία
- Η εμπειρία της κίνησης μέσω μιας γλυπτικής ως ενσώματης πράξης
- Διπλός ΕΝΦΙΑ για τα κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης με μια αγκαλιά
- Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια λόγω της κακοκαιρίας


